Micky, un caz sfâşietor care are nevoie de ajutorul nostru

20-04-2018 Adopta-l Ajuta-l
Micky_inainte_de_operatie_3

Domnul din imagine se cheamă Micky. Este un căţel foarte inteligent care bântuie pe uliţele satului Dumitrana , Oraş Măgurele.

Este un căţel bătrân care a înfruntat multe ierni geroase şi multe laţuri puse de localnici pentru iepuri. De fiecare data a ieşit învingător. Din păcate, de data asta, căţelul vecinului l-a doborât. Rezultatul îl vedeţi în poze. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce puteţi vedea.

A fost dus sâmbătă 10.08.2013 la Ortovet la domnul doctor Iustin (am reuşit să punem mâna pe el. Poate cu ocazia asta se îmblânzeşte şi reuşim să îl dăm spre adopţie - deja există un doritor). I s-a făcut radiografie şi sărăcuţul de el este făcut praf. Pe deasupra am constatat ca a fost şi împuşcat, obicei practicat des la cei 15 km distanţă de Bucureşti. Alicea exista încă in piciorul lui, lucru care se vede şi pe radiografie.

Prin urmare trebuie supus la trei operaţii: fixator extern fractura tibie picior drept 300 Ron, rezecţie de cap femural picior stâng 150 Ron, anestezie inhalatorie 200 Ron, radiografie 50 Ron, sterilizare 30 Ron, medicamente postoperatorii 50 Ron.

În data de 13.08.2013 a fost operat. Domnul doctor Iustin a considerat că operaţia de rezecţie de cap femural o va face ulterior după ce se vindecă complet. Operaţia + medicamentele au costat 475 Ron din care deja au fost achitaţi 225 Ron de către doamna care doreşte să îl adopte.

În luna septembrie va trebui supus operaţiei de rezecţie cap femural prin urmare va if nevoie de încă 150 Ron + anestezie inhalatorie 200 Ron + 50 Ron medicamente.

Va rugam as susţineţi financiar cazul acest biet căţel. O puteţi face donând în conturile asociaţiei cu menţiunea "Micky" Asociaţia pentru protecţia animalelor "Ia-mă acasă" - www.iamaacasa.ro

Cont RON: RO57RNCB0080005661200001

Cont EURO: RO30RNCB0080005661200002

Urgente Adapost

Citeste si...

Micky_inainte_de_operatie_3
Domnul din imagine se cheamă Micky. Este un căţel foarte inteligent care bântuie pe uliţele satului Dumitrana , Oraş Măgurele. Este un căţel bătrân care a înfruntat multe ierni geroase şi multe laţuri puse de localnic...

Vezi si alte articole...

n4

Cum puteti ajuta

Animalele ocrotite in adapostul asociatiei noastre au nevoie de ajutorul dvs. pentru: - achizitionarea de materiale pentru construirea gardului, o mare urgenta, ...
Detalii
IMG_1323

Athos, Georgel si Grasa sunt cainii nostri

Sunt caini pe care ii ingrijim si protejam de ani de zile. Ei traiesc in langa blocul nostru. Sunt castrati, vaccinati, deparazitati, cu carnete de sanatate. In ...
Detalii