SULTAN , catelul din cimitir are nevoie de noi

L-am gasit pe Sultan intr-un cimitir de langa Bucuresti. Abandonat, ca atatia multi alti caini…Slab mort, scheletic aproape, cu corpul plin de rani. Era noiembrie si inca nu se simtea frigul patrunzator al iernii, dar cainele tremura din tot corpul lui chinuit. In starea deplorabila in care era si cu blana lui scurta, ar fi murit la primul ger.  L-am luat si l-am dus intr-o adapost-pensiune, ca sa-i asiguram tratament de urgenta si recuperare.

Sultan si-a revenit aproape complet. Este un caine Dog argentinian, un animal frumos si mandru. Este un urias bland ca un miel, plin de afectiune, pe care abia asteapta sa si-o reverse asupra cuiva care merita.

Ne dorim sa-i gasim lui Sultan niste stapani iubitori, responsabili si care sa aiba si posibilitati financiare de intretinere a acestui urias! Vrem pentru el o viata frumoasa, care sa-l faca sa o uite pe cea de cosmar traita pana de curand. Pana atunci, avem nevoie de ajutor financiar pentru a-i putea asigura in continuare cazarea, medicamentele si hrana speciala in adapostul pensiune unde se afla acum. Va multumim.

Cum puteti ajuta

Ne puteti sustine cauza prin intermediul PayPal, sau puteti dona 2% din impozitul anual pe venitul dumneavoastra.

Conturi bancare (deschise la BCR, Agentia Sala Palatului, Bucuresti)

RO57RNCB0080005661200001 (RON)

RO30RNCB0080005661200002 (EUR)

Cod Swift: RNCBROBU