Cum puteti ajuta

Peste 500 de caini, o vaca si doi boi – schelete vii, care mureau de foame atunci cand le-am cumparat- o oaie care-a fost un miel ce n-a ajuns friptura de Paste, o capra si un tap - ambii crescuti de noi cu biberonul- si zeci de porumbei care traiesc prin podurile vechilor cladiri din adapost.

Pe termen mult prea scurt am avut si doi magarusi lasati iarna sa moara pe camp de catre iubitii lor stapani, dar aerau prea batrani si bolnavi si n-au mai avut puterea sa supravietuiasca.

Cainii din adapost au toti povesti triste. Unii au fost salvati de la hingheri, unde urmau sa fie omorati, altii au fost adunati de pe sosele, loviti de masini, altii au fost salvati din paduri, unde erau abandonati sa moara de foame si sete (si ca moartea sa fie sigura, unii erau chiar legati de copaci).

Altii au avut un camin si stapani iubitori...dar in clipa in care stapanii lor au murit, ei au fost aruncati in strada, fiindca mostenitorii au vrut doar casa, nu si bietele suflete ramase de pripas.

Avem pui gasiti in padure, care stateau langa mama lor moarta de multe zile, avem catei aruncati in santuri in saci legati la gura. In privinta cruzimii, suntem sigur o natie fruntasa.

Avem caini salvati din situatii limita de neimaginat, pe care nu vreau sa le detaliez, ca sa menajez sensibilitatea iubitorilor de animale.

Pentru marea lor majoritate, adapostul nostru este singura casa pe care au avut-o vreodata.

Cum puteti ajuta

Ne puteti sustine cauza prin intermediul PayPal, sau puteti dona 2% din impozitul anual pe venitul dumneavoastra.

Conturi bancare (deschise la BCR, Agentia Sala Palatului, Bucuresti)

RO57RNCB0080005661200001 (RON)

RO30RNCB0080005661200002 (EUR)

Cod Swift: RNCBROBU