Termeni si Conditii

In continuare sunt prezentate conditiile in care  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" va pun la dispozitie serviciile in cadrul site-ului iamaacasa.ro. Aceste conditii pot fi modificati la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul portalului.

1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" administreaza acest portal, care asigura utilizatorilor in acest moment o gama larga de resurse on-line . Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a obtine acces la portal, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

2. OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de portal, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete,  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.

3. POLITICA  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

Conform politicii de protejare a informatiilor a  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa", putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4. CONTINUT

Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa", sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa".  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

Sunteti de acord sa nu folositi portalul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

1.        incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.

2.        Intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod

3.        pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" sau iamaacasa.ro , lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.

4.        falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul portalului sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse

5.        incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

6.        incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.

7.        incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop

8.        incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii

9.        intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real

10.     interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente ale retelelor conectate la portal

11.     incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege

12.     colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor portalului

13.     promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush"
5 . DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" si toate filialele, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din folosirea serviciilor portalului, conexiunii la portal, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert de catre voi.

6. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" prin intermediul portalului.

7. PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA

Ati luat la cunostinta ca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor.

Daca nu accesati contul timp de 90 de zile acesta va fi trecut in starea de cont suspendat. Contul suspendat va fi sters definitiv de pe server dupa 30 de zile de la suspendare, in cazul in care nu este reactivat.

Suspendarea contului este precedata de un mesaj de avertizare asupra iminentei suspendarii, trimis cu 7 zile inainte de termenul suspendarii, la adresa alternativa de e-mail, pe care utilizatorii o declara la deschiderea contului.

Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola.

Pe perioada suspendarii, toate mesajele trimise catre contul suspendat, vor fi returnate la expeditor, continand mentiunea "cont suspendat pentru inactivitate".

Contul suspendat poate fi reactivat oricand dupa data suspendarii sale, urmand instructiunile de pe pagina ce se deschide in cazul accesarii unui astfel de cont.

8. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul portalului.

9. INCETAREA COLABORARII

Sunteti de acord ca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa", daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare.  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata. Mai mult, sunteti de acord ca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

10. DREPTURI DE PROPRIETATE Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa"

Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca portalul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul portalului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul portalului.

11. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

1.        utilizarea serviciilor portalului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

2.         Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, (ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea portalului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul portalului, va satisface toate cerintele, si (v) orice eroare de program va fi corectata.

3.        Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati portalul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

4.        Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

12. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul mb95.ro ; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra; (iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor portalului; sau (v) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

13. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Portalul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chesiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

14 DREPTURI DE PROPRIETATE

 Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. INFORMATII GENERALE

Regulile de Utilizare constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului iamaacasa.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" sau iamaacasa.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulilor de Utilizare). Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Reguli de Utilizare care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulile de Utilizare si relatile dintre utilizatori si  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Insuccesul  Organizatia pentru Protectia Animalelor - "Ia-ma Acasa" de a aplica sau apara una din prevederile obligatiile sau drepturile stipulate in Regulile de Utilizare nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Regulilor de Utilizare e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi, si celelalte prevederi ale Regulilor de Utilizare raman in vigoare. Sunteti de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea serviciilor portalului sau Regulilor de Utilizare trebuie dusa la indeplinire intr-un an de la emiterea sau formularea ei, sau dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Cum puteti ajuta

Ne puteti sustine cauza prin intermediul PayPal, sau puteti dona 2% din impozitul anual pe venitul dumneavoastra.

Conturi bancare (deschise la BCR, Agentia Sala Palatului, Bucuresti)

RO57RNCB0080005661200001 (RON)

RO30RNCB0080005661200002 (EUR)

Cod Swift: RNCBROBU