Nico este un miracol. E dovada a ceea ce se poate obtine atunci cand, pe langa devotamentul, dragostea si grija deosebita de care a avut parte, a pus si Dumnezeu umarul…

Am gasit-o in urma cu un an, mica, rebegita, raioasa, cu ochii lipiti..amaraciunea absoluta. Un catel atat de prapadit incat nici chiar noi, care am vazut multe, nu prea intalnisem. Era in ziua de Sfantul Nicolae si de aceea am botezat-o Nico. N-am avut bani sa o ducem la doctor, asa ca am tratat-o noi, acasa.

In primele poze (arhiva 1) e in ziua in care am gasit-o, rebegita, cu ochii lipiti, plina de raie pe tot corpul.. In arhiva 2 e dupa ce-am tuns-o, fiindca nu puteam sa o tratam. Blana ei (prea mult spus blana…de fapt niste smoace razlete) era imbacsita incredibil, cineva o unsese cu ulei ars de masina, in incercarea de a o trata. In arhiva 3 e dupa o luna si o saptamana.

Nu-i asa ca nu va vine sa credeti ?! Nici noua! A fost cea mai senzationala revenire a unui caine dintr-o stare de mizerie fiziologica dintre toti cei de care ne-am ocupat. Meritele absolute revin prietenei noastre Elena, cea care s-a ocupat de ea in cele 5 luni cat a stat Nico la ea in casa, inainte de a fi data in adoptie.

Cum puteti ajuta

Ne puteti sustine cauza prin intermediul PayPal, sau puteti dona 2% din impozitul anual pe venitul dumneavoastra.

Conturi bancare (deschise la BCR, Agentia Sala Palatului, Bucuresti)

RO57RNCB0080005661200001 (RON)

RO30RNCB0080005661200002 (EUR)

Cod Swift: RNCBROBU